lördag 26 april 2008

dumma fula as

Någon JÄVLA IDIOT tog Basses tidningsvagn och sprang iväg med den. Förutom irritationen och det faktum att det nu dröjer ännu längre innan han kommer hem igen, så hade han dessutom en tygväska han fått av mig i vagnen (hans favorit), MIN FAVORITMÖSSA och hans favorithalsduk (som jag också älskar). JAG HATAR MÄNNISKOR. NI ÄR DUMMA JÄVLA AS OCH JAG HOPPAS ATT NI DÖR PLÅGSAMT OCH UTDRAGET.

3 kommentarer:

  1. Omg, vilken sjuk jävla hora! Sjuk otur också. Var det ett prank eller ville någon stjäla den på allvar? Såg han förövaren? Jag hoppas den kommer tillbaka. I Malmö brukar man tydligen höja kraftiga varningar för tidningsvagnstjuvar medan i Lund har det verkat jättelugnt hittills, jag lämnar den alltid olåst och två av mina handledare gjorde detsamma. Man undrar vad det är för människor som stjäl tidningsvagnar.

    SvaraRadera
  2. Uh, vilket jävla as. I Malmö drillas man jättehårt med att aldrig lämna personliga grejer i vagnen för att folk kan sno dem. Jag trodde inte sånt hände i Lund. Förhoppningsvis dyker sakerna upp.

    SvaraRadera
  3. Tidningsvagnen återfanns med allt utom min mössa. Fyfan vad jag är på dåligt humör.

    SvaraRadera